Skip to content

Trubaci pesme

Narode mene zanima ko izvodi pesmu sa spice emisije Car Fashion na StudijuB. Ovako ide lyrics u reklami: Pokusavam vec nekoliko dana i otvorio sam mali milion stranica ali bezuspesno. Nemogu da se setim niti jedne reci , izludjuje me vise. Na 75 dodeli oskara bila je izvedena jedna pesma, duet starijeg mushkarce i mladje zhene latinoamerikanci moguce da je bila na shpanskom.

Uploader: Netilar
Date Added: 13 August 2018
File Size: 14.42 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 57964
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Musko-zenski dueti su ih uglavnom pevali. Ko je komponovao muziku iz filma Djeca Kukuruza I? Skupljam muziku koja je adekvatna za prilike kao sto je vodjenje ljubavi. I kad odjednom, pred turbaci filma cujem jednu temu, tacnije pesmu koju godinama nisam cuo a nekada sam otkidao na nju.

Link ce trajati 7 dana ili 25 download-a. Ne da ja znam Hello, Riba peva "go,go,dance Jeste, upravo Dzeni, ali ovaj prvi deo sam cuo u pesmi, ili sam bar mislio da sam cuo.

Kako se zove onaj soundtrack na animal planet-u u trjbaci, koja izgleda ovako: Ako moze neka neko okaci na RS. Ako neko ima neka bude dobar i neka mi se javi na PP.

Trubači za svadbe / - Info | Cena

CooLa Uspela sam da nadjem pesmu http: Kako se zove pesma i ko je izvodi, iz filma Mi nismo andjeli 2: Jaooo boze imam album a ne mogu da se setim kako se zove: Ovako ide lyrics u reklami: Kada padaju loptice niz onu ulicu.

Zna li neko ovu pesmu, tacnije onaj zenski glas sto peva, interesuje me da li je to preuzeto od nekog ili je bas pravljeno za ovu pesmu. Nina Simone - Final Call. Slazem se - i meni se veoma dopala U svakom slucaju hvala jer smatram da poruka nije po pravilniku i pozdrav.

Na kojem jeziku pevaju u pesmi "lullabye" Caffe Del Mar? Ponekad je pustaju na IBC televiziji. Ako ima neko ili zna gde PMmogao bi i ceo soundtrack.

4. Splet nezaboravnih pesama ( by dejan ilic | Free Listening on SoundCloud

Ajd neka se javi na pp,ako moze hvala unapred. Evo ovo je neki rap mix, a meni treba prava pesma http: Ovo sam postovao ranije: Zna li iko ko peva trubsci ime pesme koja pominje ' E da, i ne starije od godinu dana.

Da li moze neko da postavi listu, sada najaktuelnijih stranih pesama, koje se slusaju? Zna li neko ko peva staru pesmu koja je bila trubcai u skoro celoj bivsoj Jugi pocetkom ih? Dunave, Dunave, kraj tebe mi srce moje ostade, Dunave, kraj tebe mi srce ostade…". Arsenko Moby - Why does my heart feel so bad A sad jel zna neko za ovu moju pesmu sto sam iznad pitao?

Trubaci Mice Petrovica

Prince - When doves cry - to je original. Pesma lesme nekoliko godina, dakle cini mi se da nije bas novijeg datuma. Devojko mala, pesmo moga grada, sve si mi dala

4 thoughts on “Trubaci pesme

  1. Dibar

    In my opinion you are mistaken. I can defend the position. Write to me in PM, we will communicate.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *